IT-Drift; Harbor IT overtager ansvaret for jeres IT infrastruktur

Harbor IT kan blive jeres eksterne IT afdeling

Harbor IT overtager gerne driftsansvaret for jeres IT-infrastruktur, så I kan få tid til at passe jeres kerne forretning. En IT-Drift aftale kan være alt fra en klippekortsaftale over en aftale om et fast antal timer om måneden til en fuld IT som en Service aftale (ITaaS). Løsningen tilpasses jeres behov og ønsker og kan løbende tilpasses så aftalen hele tiden er optimal for jer. En IT-Driftsaftale med Harbor IT kan indeholde en eller flere af følgende områder:

  • Firewall som en Service
  • Perimeter firewall sikkerhedsscanningsaftale
  • Netværk som en Service – Læs mere her
  • Sikkerhed som en Service
  • IT som en Service
  • Overvågning som en Service – Læs mere her
  • Aftale om et fast månedligt timeantal
  • Klippekort til telefon support
  • Klippekort til timer – både telefon support og on-site opgaver

Kontakt Harbor IT for et helt uforpligtende møde, så finder vi sammen den rigtige løsning til jer.

IT løsningens faser i driftsperioden

Harbor IT opfatter en driftsperiode som levetiden på IT løsningen. Driftsperioden består derfor af en række faser som har forskellige længder.

Første fase er “Prepare” eller forberedelse, det er her vi indsamler nødvendige informationer.

Anden fase er “Plan” her planlægger vi den kommende løsning sammen med kunden.

Tredje fase er “Design” her laver Harbor IT det endelige design af den nye løsning. Tredje fase afsluttes med, at kunde godkender Designet og prisen.

Fjerde fase er “Implement” det er her Harbor IT installerer den nye IT løsning. Fasen afsluttes med udarbejdelse af løsningsdokumentation som gemmes hos Harbor IT – du kan som kunde altid finde din opdaterede dokumentation på hjemmesiden under punktet “Din dokumentation”.

Femte fase er “Operate” her er den nye IT løsning i drift, det er klart den længste fase. I løbet af “Operate” fasen bliver der brug for at optimere IT løsningen.

Sjette fase er derfor “Optimize” i denne fase laves forbedringer til IT systemet og dokumentationen opdateres løbende. Når driftsperioden nærmer sig sin afslutning begynder det hele forfra.

Vi begynder at indsamle nødvendige oplysninger til den nye IT løsning, som det ses på billedet til højre, så der det et hjul som kører så længe driftsaftalen fornyes.

Solution liftime management by Harbor IT