IT sikkerhed; alle taler om det - Harbor IT kan hjælpe

IT-sikkerhed er et af de emner som er helt fremme i de flestes bevidsthed. Det skyldes ikke mindst de sager om ondsindet kryptering af server data som har været udstillet i medierne. Harbor IT hjælper vores kunder med IT-sikkerhed på mange områder.

Det hele starter med en sikker perimeter firewall som løbende holdes opdateret. Harbor IT anbefaler Cisco ASA firewalls eller Cisco FirePower sikkerhedsappliance.

Næste anbefalede skridt er en segmentering af det lokale netværk hvor hvert segment er lukket ned med access-lister så kun normal trafik er tilladt. Netværks udstyret bør også løbende opdateres så kendte sikkerhedshuller lukkes. Løsninger tilbydes på ARUBA netværk og Cisco netværk, både kablet og trådløst.

Serverne skal også løbende opdateres så kendte sikkerheds huller lukkes. Desuden skal serverne beskyttes med next generation Antivirus fra Heimdal. Det skal også sikres, at der benyttes en god cloud backup løsning, så firmaet data er sikrede.

Klient computerne skal også holdes opdateret for at lukke kendte sikkerhedshuller. Desuden skal computerne beskyttes med next generation Antivirus fra Heimdal.

Harbor IT rådgiver også om sikker brug af computeren for at sikre, at brugerne ikke lokkes til at klikke på et farligt link for eksempel i en e-mail.

Et andet anbefalelsesværdigt tiltag er sikring af logfiler fra netværksudstyr og firewalls. Harbor IT anbefaler at der benyttes en syslog server til opsamling af logfiler. Logfilerne er vigtige hvis man skal finde årsagen til en fejl. Bemærk venligst, at det er vigtigt, at alle enheder Klient computere, Servere, Netværks udstyr og Firewalls alle har synkronisererede ure så man kan stole på timestamps i logfiler. Synkronisering af udstyrets ure sikres med NTP (Network Time Protocol).

Harbor IT tilbyder også sikkerheds scanning af perimeter firewall med white hat hacker værktøj som er baseret på på værktøjet NMAP. Harbor IT anbefaler en aftale hvor vi scanner jeres firewall 1 gang om måneden. Efter endt scanning får I en e-mail med en oversigt over åbne porte og Harbor IT’s sikkerhedsanbefalinger for de åbne porte. Mod et mindre pristillæg kan denne løsning udbygges med en gennemgang af rapporten sammen med en sikkerhedskonsulent fra Harbor IT.

Sidst men ikke mindst anbefaler Harbor IT at Servere, netværksudstyr og firewalls overvåges, så man automatisk modtager advarsler og alarmer. Til overvågning tilbyder Harbor IT en cloud løsning bygget på PRTG overvågnings motor.

Som det fremgår af ovenstående så kan Harbor IT hjælpe med at højne sikkerhedsniveauet i din virksomhed .

FULD FOKUS PÅ JERES IT SIKKERHED

Harbor IT har fuld fokus på sikkerheden hos vores kunder. IT-sikkerhed er mange forskellige ting, det er både Sikkerheds hardware som firewalls, Sikkerhedssoftware som antivirus og patch management systemer. Men det er ikke alt, et firmas sikkerhedsparathed afgøres også af hvordan medarbejderne agerer. Uanset hvor god en firewall og hvor godt et antivirus program er, at kan det ikke beskytte imod alt. Så det er vigtigt, at alle medarbejdere i firmaet tænker sig om før de f.eks. klikkes på et link i en e-mail. Det er altså også vigtigt, at firmaet har de rette processer på plads samt at de enkelte brugere af infrastrukturen har de nødvendige kompetencer.

Harbor IT er altid klar til at rådgive nye og eksisterende kunder om IT-sikkerhed.

Få Sikkerhed som en Service hos HARBOR IT

IT-sikkerhed er som tidligere nævnt meget vigtigt, derfor tilbyder Harbor IT Sikkerhed som en Service, det betyder, at jeres virksomhed kan få et øjeblikkeligt sikkerhedsløft og betale for det i små rater over 36 måneder med option på yderligere 24 måneder. Sikkerheds-løsningen består af: En sikker og stabil firewall fra Cisco Systems samt verdensklasse antivirus software fra Heimdal. Antivirus softwaren installeres på alle firmaets Windows baserede computere og servere og firewallen konfigureres (og holdes opdateret i aftalens løbetid). Mod et mindre tillæg kan løsningen også omfatte avanceret e-mail sikkerhed.

VI HAR FOKUS PÅ SIKKERHED OG TILBYDER BLANDT ANDET:

  • Hjælp til at oprette en sikker og god hjemmearbejdsplads
  • Firewall as a Service (FaaS)
  • Overvågning af Servere og Netværkskomponenter, IT-Monitorering as a service (ITMaaS)
  • Network as a Service (NaaS)
  • Backup as a Service (BaaS)
  • Patch Management aftale, sikrer at firmaets Servere og Computere altid er opdaterede (PMaaS)
  • Firmware Update aftale, sikrer at firmaets Switche, Routere, Firewalls og Access-points altid kører på producentens anbefalede firmware (FUaaS)
  • Security as a Service (SaaS), FaaS, ITMaaS, PMaaS og FUaaS, bundlet som SaaS
  • En omfattende og opdateret dokumentation som altid kan tilgås via en web portal